Image

Over ons

De Learning Engineer helpt jou om het beste uit je technisch personeel of studenten te halen. Dit doen we door toegankelijke, uitdagende en innovatieve leeroplossingen te ontwikkelen die passen bij de manier waarop zij leren.

Een andere kijk op leren

Veel techneuten leren vooral door te doén: ze gaan van start, maken fouten of lopen vast en beginnen opnieuw. De leerconcepten van De Learning Engineer sluiten 100% aan bij deze manier van leren en werken. Door in het leerproces de van nature aanwezige nieuwsgierigheid aan te spreken, zetten we de lerende aan om op onderzoek uit te gaan. Juist op díe momenten is het leerproces in volle gang. Het resultaat? Zelfstandigheid en zelfvertrouwen: de basis voor professionele groei.
Image
Geef technisch professionals de gelegenheid op hún manier te leren. Dat betekent dat er ruimte moet zijn voor trial & error.

Dit is ons team

Image

Bas Oonk

Bas is een verbinder in hart en nieren. Door opdrachtgevers, ontwikkelaars en gebruikers met elkaar te verbinden, ontstaan leeroplossingen die daadwerkelijk iets bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van specialistische technische opleidingstrajecten.

- Learning Engineer

Image

Rutger Wink

Creatief talent Rutger zet leerdoelen om naar de mooiste leerinteracties. Dankzij Rutgers inbreng is leren nooit saai en blijft iedereen vanzelf bij de les. Een echte duizendpoot die met een grote toolbox zijn werk doet.

- Interaction Engineer

Image
Image

Biko van der Voorn

Biko van der Voorn is een held in vormgeving en 3D-modellering, gespecialiseerd in het creëren van Inspirerende Augmented Reality (AR) ervaringen. Als innovator zoekt Biko continu naar nieuwe manieren om AR te integreren in diverse leeroplossingen, waarmee hij de grenzen van digitale mogelijkheden verlegt.

- Junior Multimedia Engineer

Dit zijn onze partners

Gericht op het verbeteren van de performance, ontwerpt en implementeert Xprtise innovatieve werkplekleeroplossingen voor technische organisaties.

Naar website

Warp Industries helpt bedrijven interactieve trainingen te maken met virtual reality. Het platform van Warp biedt gereedschap om interactieve VR-cursussen te maken en te verspreiden.

Naar website

Buro Feliks ontwikkelt programma’s op maat die aansluiten op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak. We gaan hierover graag met je in gesprek.

Naar website

Human Performance

Blijvende verbetering van prestaties: Maak een verandering die impact heeft en die blijvend is.
Specialisten in gedragsverandering: Kies voor oplossingen die zich hebben bewezen.
Eenvoudig en doelgericht: Werk met kleine ingrepen die een grote impact hebben op het gedrag en het resultaat.

Naar website

Wil je weten wat
De Learning Engineer voor jouw organisatie
of onderwijsinstelling kan betekenen?